Endast nödvändig lagring krävs. Valfri analys och sparade inställningar börjar efter ditt val, som du kan ändra eller återkalla när som helst.
Att återkalla samtycke till analys stoppar framtida insamling, men raderar inte tidigare insamlade uppgifter. Kontakta supporten för att begära radering.