Wymagane jest tylko niezbędne przechowywanie danych. Opcjonalna analityka i zapis preferencji zaczynają się po Twoim wyborze, który możesz zmienić lub wycofać.
Wycofanie zgody na analitykę zatrzymuje przyszłe zbieranie danych, ale nie usuwa wcześniej zebranych danych. Skontaktuj się z pomocą, aby poprosić o ich usunięcie.