Csak a szükséges tárolás kötelező. Az opcionális elemzés és beállításmentés az Ön választása után indul, amelyet bármikor módosíthat vagy visszavonhat.
Az analitikai hozzájárulás visszavonása leállítja a jövőbeli gyűjtést, de nem törli a korábban gyűjtött adatokat. Törlésüket az ügyfélszolgálattól kérheti.