Απαιτείται μόνο η απαραίτητη αποθήκευση. Οι προαιρετικές αναλύσεις και προτιμήσεις αρχίζουν μετά την επιλογή σας, την οποία μπορείτε να αλλάξετε ή να ανακαλέσετε.
Η ανάκληση της συγκατάθεσης για αναλύσεις σταματά τη μελλοντική συλλογή, αλλά δεν διαγράφει δεδομένα που έχουν ήδη συλλεχθεί. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη για διαγραφή.