Kun nødvendig lagring kræves. Valgfri analyse og gemte præferencer starter efter dit valg, som du kan ændre eller trække tilbage når som helst.
Tilbagetrækning af samtykke til analyse stopper fremtidig indsamling, men sletter ikke tidligere indsamlede data. Kontakt support for at anmode om sletning.